Atracțiuni turistice

Oamenii vizitează locuri din întreaga lume, unele sunt vechi, altele moderne, dar toate au în spate ceva care atrage mii de turiști în fiecare an. Marile obiective turistice sunt cunoscute de toată lumea, chiar dacă nu au ajuns să le vadă. Dar iată care este topul celor mai vizitate!
1.Marele Zid Chinezesc

Aflat la 90 de kilometri de Beijing, Marele Zid de la Mutianyu a fost restaurat în 1986. Această secțiune include un segment lung care traversează dealurile împădurite din zonă. Se extinde pe 2,5 kilometri și are nu mai puțin de 22 de turnuri de veghe, ceea ce permite vizitatorilor să se plimbe ore întregi în deplină singurătate.

2.Turnul Eiffel, Paris, Franţa
Construit de Gustave Eiffel pentru Târgul Mondial din 1889 pentru a comemora Revoluția Franceză, Turnul Eiffel a devenit cunoscut drept cea mai înaltă structură din capitala franceză, cu o înălțime de 320 metri. Atunci când vei vizita această atracție, nu uita să urci până la al treilea nivel, pentru a putea admira faimoasa priveliște peste Paris.
3. Taj Mahal, Agra, India
Considerat una dinte cele mai iconice locuri din lume și denumit drept una din cele șapte minuni noi ale lumii, Taj Mahal este un adevărat testament al istoriei fascinante al Indiei. Deși această superbă clădire a fost fotografiată de nenumărate ori, nu poți înțelege frumusețea mausoleului decât dacă îl vezi în realitate.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Minuni ale lumii moderne

Cele 7 minuni ale lumii